Over mij

Coby Hollander aan het werkDe Hollandse Professional, dat is Coby Hollander. Ondernemer. Professioneel, nuchter, betrokken en betrouwbaar. Als personal assistant, sparringpartner, procesmanager of notulist.

Mijn stijl

Door jarenlange ervaring heb ik een scherp gevoel voor context ontwikkeld. Ik ken de dynamiek waar een bestuurder, directeur of ondernemer mee te maken heeft. Levenswijsheid, gezond verstand, in de loop der jaren opgedane kennis en kunde zijn mijn pijlers om te fungeren als waardevolle sparringpartner.

Ik streef ernaar u, als ondernemer, directeur of bestuurder optimaal te laten functioneren. Ik breng uw werksituatie in kaart en vervolgens verricht ik maatwerk bij het bieden van mijn assistentie als personal assistent of procesmanager of een andere rol.

Als notulist heb ik een helder gevoel voor de essentie van de agendapunten die besproken worden. Dit komt de verslaglegging ten goede. Uitwerking van de notulen is voor mij een feestje! Met mijn bewoording doe ik op een neutrale manier recht aan ieders inbreng. Het is mijn streven om de notulen binnen een week aan te leveren. Iedereen heeft dan nog een beetje ‘de vergadering in z’n/haar hoofd’. Voor een goede uitwerking van notulen reken ik  2,5 à 3 keer de vergadertijd, met minder wil ik het niet doen.

de Hollandse Professional staat haar mannetje en kijkt met een ervaren oog naar uw situatie! Ik combineer mijn stijl met een heldere communicatie en werk zaken punctueel en adequaat af.

Mijn ervaring

Mensen die mij kennen omschrijven mij als een persoon die rust uitstraalt, goed kan luisteren, kort maar to-the-point kan samenvatten, helder communiceert en plezierig is om naar te luisteren. Een echte innovator volgens het CVI© van Taylor Protocols, die weet wat nodig om met de juiste insteek zuurstof te creëren in uw situatie. Zie ook mijn cv.

Ik heb inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in het vak als professionele ondersteuner. Met recht een enorme ervaring waarmee ik anderen van dienst kan zijn!
En daar wil ik bestuurders, directeuren en ondernemers in de regio Zwolle en op de Veluwe van laten profiteren.
Mijn volledige profiel vindt u op mijn LinkedIn pagina.

Mijn woon- en werkgebied

Ik woon in het prachtige Hanzestad Zwolle, in de provincie Overijssel. Een omgeving waar het goed werken en leven is. En een prima uitvalsbasis naar verschillende kanten: uiteraard Zwolle, maar ook Salland, de Veluwe, de kop van Overijssel, Noordoostpolder en de provincie Utrecht.

De regio Zwolle en de Veluwe staan ook bekend om de harde werkers. Niet pronken met wat je kunt of doet, maar gewoon hard werken en prima werk leveren en afleveren.

Uw situatie en mijn voorstel

Laten we kennismaken: wat is uw situatie en wat kan ik als personal assistant, procesmanager of notulist voor u betekenen. de Hollandse Professional biedt graag maatwerk.

Bel me  via 06 152 88 986 (ook buiten kantooruren) of vul onderstaand formulier in.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer