Ervaring

Lopende opdrachten:

Persoonlijk assistent van Erik Dannenberg (vanaf mei 2015)
Erik combineert het ondernemerschap met het bestuurder-zijn. Een aantal bijzaken laat hij graag aan mij over.

Erik heeft behoefte aan iemand die allerlei regelzaken rond dat ondernemerschap en bestuurder-zijn van hem overneemt: contact en acties die te maken hebben met spreekbeurten/presentaties, de facturering, declaraties en administratie, vergaderdocumenten als een pdf-bestand met inhoudsopgave in zijn digitale termijnmap, website bijhouden, check e-mailbox en final check agenda.

K4 Architeten BNA – Emmeloord (vanaf februari 2018)
Dirk Klaver heeft mij gevraagd om ondersteuning te bieden bij de administratieve processen op zijn kantoor. Centraal staat daarbij de ‘puntjes op de i’, controleren en zorgen dat zaken niet tussen wal en schip raken. Een mooie rol als officemanager!

Procesmanager Evangelisch Werkverband (vanaf september 2018)
Vanaf juni 2019 houd ik mij ook bezig met de e-mailnieuwsbrief. Verder verleen ik ondersteuning aan de werkgroep Toerusting en de werkgroep Toerusters.

Bestuursondersteuner St. PCPO de Meent (vanaf mei 2019)
St. PCPO De Meent bestaat uit vijf basisscholen met een christelijke identiteit in de gemeente Elburg. Als bestuursondersteuner verleen ik mijn diensten rond de bestuursvergadering en een aantal bijkomende zaken.

Daarnaast is mijn opdracht voor De Meent, het realiseren van een update van het overzicht van relevante beleidsdocumenten voor het basisonderwijs (vanaf voorjaar 2019).

Notulist (vanaf 2015)
Ik notuleer regelmatig op afroep vergaderingen: St. PCPO De Meent gemeente Elburg, Bionext Nederland, BV Fabriek voor Diastatische producten en via 2eBEdrijf : St. Podia Harderwijk,  Regio Noord-Veluwe (november 2015-december 2017), RvA Ambulante Hulpverlening Midden-Nederland (oktober-december 2015)

Bestuurlijk, onbezoldigd:

Voorzitter bestuur CBMC Nederland (bestuurder vanaf maart 2016)
CBMC is een wereldwijde missionaire beweging van en voor ondernemers en zakenmensen in Nederland. De missie van CBMC is zakenmensen helpen Jezus Christus te vinden, te volgen en te verkondigen.

Afgeronde opdrachten en werkzaamheden:

Evangelisch Werkverband (december 2016- mei 2019)
Werkzaamheden: procesmanager nieuwe website, coördinatie bij EW-cursussen, begeleiding bij sollicitatieprocedure, interim-teamcoördinator.

Officemanager bij St. Fonds Opleiding en Ontwikkeling in de boekhandel en kantoorvakhandel (oktober – januari 2017)
Het voorbereiden en afhandelen van de facturering 2016.

Bestuurlijk – onbezoldigd

Voorzitter Stichting de Fontein in Hattem (2005 – 2010)
De Fontein is een evangelische boekwinkel in de winkelstraat van Hattem.

Kamer van Koophandel, directiesecretaresse (loondienst van 2000 – 2013)
Notuleren van vergaderingen, ondersteuning bij projecten (Milieucommissie, St. KIZ, de Maatschappij Zwolle e.o.), agenda- en e-mailbeheer, archiefbeheer. Werkzaamheden t.b.v. bestuur KvK Regio Zwolle, regiocommissie, adjunct-directeur en directeur.

Voorzitter OR KvK Oost Nederland (2011 – 2013)
Ik was samen met de andere OR-leden hoofdzakelijk bezig met de gevolgen voor KvK Oost Nederland van de reorganisatie binnen de hele KvK.