Waarom zou je een personal assistant inhuren?

Coby Hollander, achtergrond en ervaringJa, waarom zou je eigenlijk een personal assistant inhuren?

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, het antwoord is dat je met ondersteuning van een personal assistant weer optimaal functionert en een 100% focus kunt leggen bij jouw hoofdzaken. Hoofdzaken: die zaken die jij graag doet en waar jij ook met plezier jouw energie aan wilt geven. Ik kan je garanderen, dat een goede personal assistant jou, als bestuurder of ondernemer, groot gemak en voordeel gaat bieden.

Dit geeft je energie

Je gaat het liefst gelijk aan de slag voor dat innovatieve project, waarvan jij de trekker ben; Je wilt straks al een begin maken met de presentatie die je overmorgen moet geven over een nieuwe dienst die je gaat leveren. Ook dat voorbereidingsgesprek voor een bijdrage die je mag leveren aan een symposium geef je liever voorrang.

Maar…..

Er moet een afspraak gepland worden met een aantal belangrijke mensen. En je weet dat deze personen, net als jijzelf, volle agenda’s hebben. Dat gaat je veel tijd kosten. Hoe pak je dat aan en wanneer pak je het op?

Eigenlijk had er een verslag gemaakt moeten worden van dat overleg dat je gisteren had. Dan liggen de afspraken en acties vast en kan het altijd geraadpleegd worden . Nu maar hopen dat iedereen zelf wat genoteerd heeft. Dat zou anders moeten…, maar hoe?

Je twijfelt of bij die afspraak voor overmorgen wel het juiste adres staat. Toch maar even bellen om te horen waar je overmorgen precies verwacht wordt. Heb ik niet iemand die dat telefoontje nu even voor mij kan doen?

Herkenbaar?

Het gemak: een personal assistant

Wat let je om al die regelzaken uit handen te geven? Jij wordt er niet blij van en het kost je veel tijd. Maar het moet wel gebeuren en vaak ook zo spoedig mogelijk. Dat kan anders: neem een personal assistant in de arm! Het bied je gemak en voordeel.

Jouw bijzaken zijn haar hoofdzaken:

Een complexe afspraak maken: een personal assistant pakt het op, weet hoe dat werkt en regelt het gewoon snel.

Een verslag met actiepunten van een overleg: het is voor een personal assistant luisteren naar wat er gezegd wordt, beknopt en bondig noteren wat voor de voortgang van het te bespreken onderwerp van belang is. Aanvullend maakt zij een overzicht van de actiepunten met daarbij wie wat wanneer oppakt of afgerond dient te hebben. Binnen een week heeft iedereen het verslag en weet iedereen wat de actiepunten zijn.

Het natrekken van een adres is voor een personal assistant een kwestie van even een belletje doen en vragen waar je wanneer verwacht wordt. Vervolgens past zij het aan in je agenda, of laat je via whatsapp het ‘hoe en wat’ weten.

Doen!

Een personal assistant heeft een secretariële achtergrond. Regelen en organiseren is haar op het lijf geschreven. Zij overziet het geheel, maar houdt ook de details goed in de gaten. Zo’n focus is voor haar de gewoonste zaak van de wereld.

Een personal assistant is als olie in een machine. Dan loopt het gesmeerd! Dat is de toegevoegde zuurstof die Coby Hollander creëert met haar onderneming de Hollandse Professional.

Coby Hollander als personal assistant inhuren?

Bel me  via 06 152 88 986 (ook buiten kantooruren) of vul onderstaand formulier in. De Hollandse Professional biedt graag maatwerk, ook als personal assistant.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *